Kecskemét blog

Kecskemét, azaz a Hírős város blogja. Kecskemétről, kecskemétieknek, kecskemétiektől.

Mi történik Kecskeméten.hu? Kecskeméten.hu Városi információs és programajánló portál.

Olvashatsz céljainkról, illetve
elérhetőek vagyunk a kecskemetblog@index.hu címen. Jöhet bármi, ami a várossal kapcsolatos.
Kecskemétblog az iwiwen

Friss, rövid hírek

Szólj hozzá Te is!

Ajánlatunk

Kecskeméti képek

Copyright

Az oldal tartalmának, részeinek utánközlése csak a forrás jól látható megjelölésével lehetséges.

A Kecskemét blogra linkelni bármikor és bármilyen mennyiségben szabad :)

Szép kecskeméti sikerek a HVG Goldenblog versenyén!

EXplorer 2009.08.17. 17:17

Az idei évben is megrendezte a HVG a hazai blogversenyt - ez volt immáron az ötödik -, Goldenblog címmel. A megmérettetésre bárki nevezhet, vagy nevezhetik több kategóriában, a lényeg, hogy legalább fél éve rendszeresen vezesse magyar nyelvű, az adott témában színvonalas blogját. Sem országbeli, sem más megkötés nincs.

A versengés a végéhez közeledik, így blogunk örömmel számol be a két kecskeméti sikerről is:

Elsőként az IT (informatika) kategóriában induló kecskeméti webes vállalkozás által vezetett Webpozitív blog érte el a 600 nevezett, de végül csak 55-re szűkített versenymezőnyből az igen szép 3. helyet. Az alábbi gondolatot osztotta meg az egyik zsűritag a blogról:

"Webpozitív, nem gondoltam, hogy a blog nevében a pozitív jelzőnek van mögöttes értelme, de a blogot olvasva az ember megérti miért is pozitív ha ezt a blogot olvassuk. Úgy gondolom ez a blog az, amire minden infókommunikációval foglalkozónak fel kell iratkozni, olyan témákkal foglalkozik, mint a Google és a honlapok állapota, stb. A blog még fiatal, de remélem nem törik meg a lendülete, így tovább, örömmel olvassuk." (A kocka.blog.hu, a tavalyi győztes szerkesztőjének véleménye)

A napokban zárult a Helyi.érték kategória eredmény hirdetése is. A 74 induló közül szintén a legjobb tizet emelték ki a szűri tagok, a 2. helyet a VÁKUM csapata hozta el. Így jellemezték blogjukat:

"Így kell ezt csinálni. Lelkes civilek szerveznek, mozgósítanak, írnak, fotóznak, megosztanak és mindezzel elérik, hogy elhiszem: Kecskemét jó és izgalmas hely. Az igazi városmarketing. Tavaly is benne voltak már az első tízben, idén pedig a második helyezéshez gratulálhatunk. (Bebesy Anna, a hvg.hu szerkesztője a Vákumról)

Szívből gratulálunk a szép eredményt elért kecskeméti blogoknak és szerkesztőiknek!

Ez ennyire kell(ett) Kecskemétnek:
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (5/5)

Címkék: blog

1 komment




Ha van egy jó történeted a városról, hallottál valamit Kecskemétről, ne habozz, írd meg nekünk - névvel, vagy név nélkül: kecskemeten@ikecskemeten.hu

Ha nincs aktuális történeted, egy jó kommentnek mindig örülünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr141314048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gratulálok, csak így tovább
süti beállítások módosítása