Kecskemét blog

Kecskemét, azaz a Hírős város blogja. Kecskemétről, kecskemétieknek, kecskemétiektől.

Mi történik Kecskeméten.hu? Kecskeméten.hu Városi információs és programajánló portál.

Olvashatsz céljainkról, illetve
elérhetőek vagyunk a kecskemetblog@index.hu címen. Jöhet bármi, ami a várossal kapcsolatos.
Kecskemétblog az iwiwen

Friss, rövid hírek

Szólj hozzá Te is!

Ajánlatunk

Kecskeméti képek

Copyright

Az oldal tartalmának, részeinek utánközlése csak a forrás jól látható megjelölésével lehetséges.

A Kecskemét blogra linkelni bármikor és bármilyen mennyiségben szabad :)

Távozik a kecskeméti csapatot az NB1-be juttató vezetőedző

EXplorer 2009.10.21. 16:56

Szerda délután három órakor tartott sajtótájékoztatót a KTE-Ereco csapata. A téma természetesen az eddigi vezetőedző, Tomiszlav Szivics lemondása volt, a nyomott hangulatú sajtótájékoztatón Rózsa Pál és Tomiszlav Szivics válaszolt az újságírói kérdésekre.

- A tegnapi mérkőzés után, értékelve a jelenlegi helyzetet, arra jutottunk Tomiszlav Sziviccsel, hogy a kialakult helyzet nem méltányolható hosszú távon, és elfogadtuk azt az álláspontját, hogy a továbbiakban nem kíván Kecskeméten dolgozni. Nehéz szívvel, de elfogadtuk a döntését – kezdte a sajtótájékoztató első felszólalója, Rózsa Pál tulajdonos.

- Nem felejtünk, sem mi, sem a város. Tomi edzőnek született és az is marad, mindannyiunk nevében sok sikert és jót kívánunk életében és pályafutásában. Vele együtt távozik két segítője, Szabó Zoltán és Momir Csirics, nekik is köszönjük munkájukat, hiszen ez egy csapatmunka volt. Kezelnünk kell a helyzetet, igyekszünk minden fontos kérdésre megoldást találni. A jövőbeni edző kilétéről nem tudunk és egyelőre nem akarunk nyilatkozni. Négy nap múlva mérkőzés, a legfontosabb, hogy erre figyeljünk és sikeresen helyt álljunk, bárki is vezesse a csapatot. – nyilatkozta a tulajdonos, majd átadta a szót a szerb szakembernek:

“Meg szeretném köszönni mindenkinek, először is a tulajdonosnak, Rózsa Pálnak, hogy lehetőséget kaptam a klubnál. Köszönöm a stábnak és a csapatnak, azoknak, akik tettek a sikerért. Mindig mondtam, hogy ez csapatmunka, a játékosok végig partnerek voltak, két csodálatos évet töltöttünk együtt, majd jött ez az időszak. Az öt meccs idegenben, az önbizalom-, és a tűz hiánya, és sok más egyéb oka volt az utóbbi idők kudarcainak. Senkit nem hibáztatok, magamban keresem a hibát és fogadom a kritikát. A csapatnak kell a frissülés, én nem a múltból élek és ezt mondtam a játékosoknak is.”

“Tegnap nagyon szégyelltem magamat, és úgy döntöttem, hogy mindenkinek ez a legjobb megoldás, hiszen 19 meccs van hátra és egy friss lendület segíthet a csapaton. Ez volt az egyetlen becsületes megoldás. Vállalom a teljesítményemet, nem bújkálok. Nem így terveztem távozni, és a kecskemétiek sem ezt érdemlik. A legjobbakat kívánom a városnak és mindig szurkolni fogok nekik, és bármikor segítek, ha szükség lesz rám.”

Arra az újságírói kérdésre, hogy a klub vezetése is elégedetlen volt-e Szivics teljesítményével, Rózsa elmondta, hogy közös megegyezéssel bontottak szerződést, közösen döntöttek így. Arra a kérdésre, hogy ez volt-e az első alkalom, mikor Szivics felajánlotta lemondását, a tulajdonos azt nyilatkozta, hogy volt már hasonló eset, ám az nem volt ennyire komoly. Rózsa Pál elmondta még, hogy szerda délelőtt a jelenlegi szakmai stáb vezette az edzést, a csütörtöki foglalkozáson azonban vélhetően már az új szakvezető irányítja a tréninget. Az új edző személyéről nem árult el semmit, ugyanakkor hozzátette, hogy több jelölt van, a tárgyalások zajlanak.

Forrás: kesport

Ez ennyire kell(ett) Kecskemétnek:
szerintünk: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Címkék: sport kte

2 komment




Ha van egy jó történeted a városról, hallottál valamit Kecskemétről, ne habozz, írd meg nekünk - névvel, vagy név nélkül: kecskemeten@ikecskemeten.hu

Ha nincs aktuális történeted, egy jó kommentnek mindig örülünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr81465783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Távozik a kecskeméti csapatot az NB1-be juttató játékvezető - játékvezető?
süti beállítások módosítása