Kecskemét blog

Kecskemét, azaz a Hírős város blogja. Kecskemétről, kecskemétieknek, kecskemétiektől.

Mi történik Kecskeméten.hu? Kecskeméten.hu Városi információs és programajánló portál.

Olvashatsz céljainkról, illetve
elérhetőek vagyunk a kecskemetblog@index.hu címen. Jöhet bármi, ami a várossal kapcsolatos.
Kecskemétblog az iwiwen

Friss, rövid hírek

Szólj hozzá Te is!

Ajánlatunk

Kecskeméti képek

Copyright

Az oldal tartalmának, részeinek utánközlése csak a forrás jól látható megjelölésével lehetséges.

A Kecskemét blogra linkelni bármikor és bármilyen mennyiségben szabad :)

Romantikus film készül Kecskeméten, Kecskemétről

EXplorer 2009.05.23. 12:44

Romantikus vígjáték forgatása kezdődik június 23-án, Kecskeméten, "Igazából Apa" címmel. A film elkészítésében Kecskemét város önkormányzata is segítséget nyújt. A forgatás öt hétig fog tartani, a film bemutatója várhatóan 2010 februárjában lesz. - Mindezt Kaszás Géza színművész-producer, Zombor Gábor polgármester és a film készítői által közösen tartott pénteki sajtótájékoztatón jelentették be.


Kaszás Géza és Neményi Ádám - a film producerei; Fotó: Huszti István (Index)

A film producere Kaszás Géza és Neményi Ádám, ők ketten az SOS Szerelem, a 9 és 1/2 Randi, valamint a Made in Hungaria című filmben már dolgoztak együtt. Kaszás Géza a film egyik főszereplője is, a rendező az Ausztráliából hazatelepült Novák Emil (az idei Magyar Filmszemle szemletanácsának elnöke), az operatőr Csukás Sándor lesz.

A film egy Kecskeméten élő festőművészről szól, aki elmegy a városból, elhagyja szerelmét, majd utoléri a gazdasági válság, anyagilag tönkremegy és visszatér a városba. A film happy enddel végződik a polgármesteri hivatal tanácstermében.

Zombor Gábor polgármester reményét fejezte ki, hogy a film visszaadja azt a hangulatot, "amit mi szeretünk a városban".
  
Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester elmondta, hogy a városmarketing szempontjából kiemelt fontosságú ez a film, ezért az önkormányzat anyagi és egyéb segítséggel is támogatja annak forgatását. Kecskemétet napjainkban szerte a világban főként a Mercedes beruházásával kapcsolatosan emlegetik leginkább (az utóbbi napok japán hercegi pár látogatása mellett - a Szerk.), ennek folyományaként a szervezők elmondták, hogy az "Igazából Apa" című filmben az "autós főszerepet" egy Mercedes E osztályú autó fogja betölteni.
 
A kecskeméti polgároknak érdemes lesz figyelemmel kísérni a film körüli híreket, hiszen statisztákra is szükség lesz, akiket a rendezők a város lakói közül szeretnének kiválogatni.

Ez ennyire kell(ett) Kecskemétnek:
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

Címkék: film igazából apa

7 komment




Ha van egy jó történeted a városról, hallottál valamit Kecskemétről, ne habozz, írd meg nekünk - névvel, vagy név nélkül: kecskemeten@ikecskemeten.hu

Ha nincs aktuális történeted, egy jó kommentnek mindig örülünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr241139039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hol lehet jelentkezni?
most vagy a kecskemét blog hozza elém a jó híreket, vagy a város kezdett el feléledni... vagy mindkettő :)
Ez tök jóó :) Kíváncsi leszek a fejleményekre :) Nagyon szeretem Kecskemétet, remélem nagyon jó film lesz :) A 9 és fél randi, az SOS szerelem is nagyon jó volt :) (A Made in Hungáriát még nem láttam, de majd bepótolom) Szóval szerintem ez se lesz rossz :) Majd szívesen megyek statisztának :)
arról is lesz ugye hír, hogy hol és mikor lehet statisztálkodni? :P Kicsit gagyinak tűnik a sztori, de attól még lehet iszonyat jó film belőle :)
@rviktor87: @kiskocsma: @vilaglato: természetesen, amint hírt kapunk a statiszta toborzásról, értesítünk mindenkit a Kecskemétblogon.
Ha valaki esetleg bennfentes révén hamarabb jutna infókhoz, ne kíméljen: kecskemetblog@index.hu :)
hát erről a filmről inkább csak annyit, hogy a maga "magyar" minőségében amúgy is nézhetetlen lesz,de a sztori alapján meg főleg. büszkék lehetnek rá. :S
az sem véletlen, hogy pont kecskeméten fog forogni ez a film. khm, mercedes, khm. de ettől függetlenül jó dolog ez
Figyelem, aki statiszta szeretne lenni:
"A pontos időpontot csak egy-két nap múlva tudom megmondani, de azt megígérhetem, hogy nyilvánosan meghirdetjük. Főként tömeg- és kávéházi jelenetekre keresünk jelentkezőket. "

kecskemetilapok.hu/hun/sa_hirek/i_kultura_25/i_kecskemet_nem_ussza_meg_a_tornadot_16202/t_Kult%C3%BAra%20-%20Kecskem%C3%A9t%20nem%20%C3%BAssza%20meg%20a%20torn%C3%A1d%C3%B3t/index.html
süti beállítások módosítása