Kecskemét blog

Kecskemét, azaz a Hírős város blogja. Kecskemétről, kecskemétieknek, kecskemétiektől.

Mi történik Kecskeméten.hu? Kecskeméten.hu Városi információs és programajánló portál.

Olvashatsz céljainkról, illetve
elérhetőek vagyunk a kecskemetblog@index.hu címen. Jöhet bármi, ami a várossal kapcsolatos.
Kecskemétblog az iwiwen

Friss, rövid hírek

Szólj hozzá Te is!

Ajánlatunk

Kecskeméti képek

Copyright

Az oldal tartalmának, részeinek utánközlése csak a forrás jól látható megjelölésével lehetséges.

A Kecskemét blogra linkelni bármikor és bármilyen mennyiségben szabad :)

Kecskemét blog

EXplorer 2009.04.29. 22:50

Szeretettel köszöntelek a Kecskemét blogon! Ezen blog már régóta létezik (2007 óta), de mi itt és most egy teljesen új blogot kezdünk.

Céljaink között szerepel a város kulturális, építészeti és sport, valamint az állampolgárokat érintő minden egyéb kérdés megvitatása. Bátran lehet észrevételeket, véleményeket, programajánlókat is küldeni!

Ha anomáliát tapasztalsz a Kunság Volánnal kapcsolatban, esetleg szokatlant láttál a város valamely' utcáján, netalántán bennfentes információid vannak, láttál egy jó színdarabot a Katonában, lerombolták kedvenc játszóteredet, vagy tudsz egy jó kecskeméti hírt - küldd el számunkra a kecskemetblog@index.hu címre!

Célunk egy olyan blog oldal írása, amely többnyire főként saját tartalmakat szeretne letenni az asztalra, még ha ezáltal esetleg ritkábbak is lesznek a posztok.

Ars poétikánk Platóntól származik: „...mert a tudatlan legnagyobb átka, hogy bár nem szép és nem is jó, nem eszes, mégis meg van elégedve magával. Ha valaki nem érzi, hogy híjával van valaminek, nem is vágyik arra, amije hiányzik...” Örök - jó értelemben vett - elégedetlenként célunk, hogy felkeltsük a vágyat, felélesszük az érdeklődést a Kecskeméten történtő események iránt!

Fontos! Pártpolitikától és minden egyéb szervezettől független a blog. Reklám csak előzetes megbeszélés szerint. Minden beküldött cikk valóságtartalmáért a beküldő felel. Nem ellenőrizzük a külső beküldők által írt cikkek valóságtartamát, de fenntartjuk a jogot azok felülbírálására. Nem vállalunk felelősséget a kommentekért, mivel azokat tőlünk függetlenül írják - moderálni sem fogunk, csak nagyon kirívó esetekben.

Ez ennyire kell(ett) Kecskemétnek:
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4,5/5)

Címkék: gépház

3 komment




Ha van egy jó történeted a városról, hallottál valamit Kecskemétről, ne habozz, írd meg nekünk - névvel, vagy név nélkül: kecskemeten@ikecskemeten.hu

Ha nincs aktuális történeted, egy jó kommentnek mindig örülünk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr381107203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hello!

De jó, hogy ilyen is van. :) Kecskeméten nőttem fel, rendszeresen járok oda - haza. Rendszeres olvasó is leszek úgy érzem!

Sok sikert!
Tisztelt szerkesztök !

Nem tudom ,hogy eljutott -e már a hír ,hogy bezárják a Petöfi Sándor általános iskolát .... Hegedüs úr már az iskolának a dolgozóinak meglebbegtette (elemezve a visszajelzéseket ... ) Hütlen kezelésért felfogom jelenteni ,ha eladja az iskola épületét ,mert nem hiszem el neki (!!!) ,h ezt nem azért találta ki ,hogy a kiürült főiskola pénztárát feltölthesse ,hogy az újból leürülhessen ...a nagy felújítások alatt ..... LOL ...Emlékszem mikor még Zombor úr kampányolt az iskoplabezárások ellen ... LOL ... Most a Fidesz kormány első éve alatt egyből el fog tünni egy értékes ingatlan a piacnál (1.5 Milliárd) ... LOL ... Orbán úrnak is irtam ,remélem válaszol ... Tisztelettel maradok olvasojuk ... András ...egy (volt???) Fidesz szavazó ... :(
süti beállítások módosítása